KUNTOSALIMME AUKIOLOAJAT MA-TO KLO 9-17 & PE KLO 9-15

Monipuoliset fysioterapian menetelmät

Palvelemme kattavasti kaikenikäisiä kuntoutujia. Fysioterapiassa olemme keskittyneet vaativaan lääkinnälliseen kuntoukseen tarjoten sekä tuki- ja liikuntaelinten että neurologista fysioterapiaa.

Sovellamme hoidoissamme laajasti eri menetelmiä ja uusinta hoitoteknologiaa. Kaikilla terapeuteillamme on sekä pitkäaikaista työkokemusta että tuoretta näkemystä. Turussa sijaitsevat modernit tilamme ovat täysin esteettömät.

Kaikille sopivaa fysioterapiaa

Järjestämämme kuntoutukset soveltuvat kaikille ikäryhmille. Vahvoja osaamisalueitamme ovat muun muassa aikuisneurologinen fysioterapia, vauvaterapia sekä seniorifysioterapia. Kuntoutus voidaan toteuttaa Variaation tilojen ohella esimerkiksi asiakkaan kotona, koulussa, päiväkodissa, liikuntapaikassa tai altaalla.

Variaatiolla on voimassa olevat sopimukset Kansaneläkelaitoksen, Turun kaupungin lasten ja aikuisten kuntouksen, Veteraanikuntoutuksen sekä Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin (TYKS) kanssa. Yrityksemme on FP OmaFysio -klinikka.

Kuntoutus on mahdollista joko lääkärin lähetteellä tai ilman sekä vakuutusyhtiön maksamana.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Tutustu erilaisiin kuntoutusmuotoihin

Variaatiossa jokainen asiakas saa yksilöllisesti suunniteltua ja toteutettua fysioterapiaa. Tarkasti kohdennetut fysioterapeuttiset menetelmät takaavat kokemuksemme mukaan parhaat tulokset asiakkaalle ja kuntoutujalle. Lue lisää käyttämistämme terapiamuodoista: