LPG-hoidolla eroon turvotuksesta ja kivusta

Monipuolisella ja kokonaisvaltaisella LPG-menetelmällä voidaan lievittää tehokkaasti erilaisia kudosongelmia. Miellyttävä hoito poistaa turvotusta, rentouttaa ja nopeuttaa paranemista.

Variaatiossa LPG-hoidoissa käytetään Cellu M6 Integral -laitetta, joka on markkinoiden kehittynein. Laitteen uusi ergolift-teknologia stimuloi soluja mahdollistaen täysin luonnollisen sidekudosten käsittelyn.

LPG-hoitoon on mahdollista tulla joko fysioterapialähetteellä tai ilman. Kelan korvaus annetaan, jos hoito on annettu fysioterapian yhteydessä. Variaatio tarjoaa LPG-hoitoja kotikäynteinä pienemmällä WellBox-laitteella.

Lisätietoa

www.lpgmedical.com
www.alasetimport.fi

LPG-hoitoa voidaan käyttää

Laskimoiden vajaatoiminnan helpottamiseksi

LPG-hoidolla pystytään kiihdyttämään nestekiertoa. Vaikutus laskimoissa ja lymfaattisessa järjestelmässä helpottaa kipua sekä vaikuttaa myös samalla alueella olevaan turvotukseen.

Lihaskireyksien vähentämiseksi

LPG-hoidolla voidaan helpottaa lihaskipuja, rentouttaa jännittyneitä, rasittuneita ja väsyneitä lihaksia sekä parantaa lihasten aineenvaihduntaa.

Nivelten liikeratoja lisäämään

Lihas- ja pehmytkudokseen vaikuttamalla helpotetaan nivelten liikeratoja rajoittavia kudoskireyksiä. Nivelen ympärillä aineenvaihdunnan parantaminen vaikuttaa nivelen hyvinvointiin ja siihen, miten nivel saa ravintoaineita.

Arpikudosten hoitoon

Leikkauksen jälkeen arpikudosta voidaan hoitaa LPG:llä, joka estää kiinnikkeiden syntymistä parantamalla arven alueen aineenvaihduntaa. Arpikudokseen pystytään vaikuttamaan, vaikka arven syntymisestä olisi kulunut jo useampi vuosi. Arpikudoksen lisäksi leikkauksen jälkeen esiintyy myös turvotusta, joka pystytään hoitamaan samalla. LPG-hoitoja on tehty runsaasti mm. rintasyöpähoidot läpikäyneille naisille.

Erilaisten tulehdustilojen hoitoon

Cellu M6 Integral -laite hoitaa tehokkaasti akuutteja ja kroonisia jännetulehduksia sekä erilaisia limapussintulehduksia. Myös nyrjähdyksiin voidaan saada apua, ja laitteen avulla vamma voidaan saada paranemaan nopeammin.

Fibromyalgian kipuja helpottamaan

LPG-hoidolla pystytään helpottamaan lihassärkyä, mikä mahdollistaa rentoutumisen ja unenlaadun kohenemisen hormonaalisten ja hermostollisten vaikutusten myötä.

Palauttamaan rasittuneita lihaksia

Kuona-aineen poistuminen rasittuneista lihaksista onnistuu aineenvaihduntaa vilkastuttamalla. Lisäksi LPG-laite estää arpikudoksen syntymistä sekä faskiaalisen kudoksen jähmettymistä lihaksia ympäröivissä kudoksissa.

Aktivoimaan liikunnalliseen suoritukseen

Palautumisen edistämisen vastakohtana hoidolla voidaan vaikuttaa lihasta aktivoivasti. Tekniikat ovat tällöin erilaiset kuin palauttavassa hoidossa. Aktivoivalla hoidolla saadaan herätettyä hermostoa ja rentoutettua jännittyneitä lihaksia. Näiden avulla lihasten suoritustehot kasvavat ja maksimaalista voimaa saadaan lisättyä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää » (((LINKKI: YHTEYSTIEDOT)))