KUNTOSALIMME AUKIOLOAJAT MA-TO KLO 9-17 & PE KLO 9-15

Neurologinen fysioterapia Variaatiossa

Käyttämämme neurologisen fysioterapian menetelmät ylläpitävät ja parantavat kuntoutujan toimintakykyä ja tukevat hänen päivittäistä elämänlaatuaan. Sovellamme terapiamuotoa laajasti muun muassa aivoverenkiertohäiriöiden, CP- ja kehitysvammojen, selkäydinvammojen ja MS-taudin hoidossa.

Tarjoamme neurologista fysioterapiaa kaikille ikäryhmille. Vahvoina osaamisalueina henkilökunnallamme ovat erityisesti lasten ja nuorten kuntoutus NDT-menetelmällä sekä erilaiset neurologiset seniorifysioterapian muodot.


Fysioterapeuttimme arvioivat aina tarkasti hoidon tarpeesi ja laativat sinulle yksilölliset tavoitteet.

Varaa aika fysioterapeutille »

Aikuis-Bobath neurologisen fysioterapian menetelmänä

Aikuisille suunnattu Bobath-terapia soveltuu esimerkiksi aivoverenkiertohäiriöistä johtuvien liikeongelmien hoitoon. Tavoitteena on aina edistää ja ylläpitää kuntoutujan arjen toimintamahdollisuuksia.

Bobath-terapia perustuu neurologisten ongelmien kokonaisvaltaiseen ymmärtämiseen ja hoitoon. Bobath-lähestymistavalla ratkaistaan havaittuja pulmia sekä terapiatilanteissa että yksilön elinpiirissä. Yksilöllinen kuntoutumissuunnitelma määritellään aina asiakkaan iän, oireiden ja voimavarojen perusteella.

NDT – neurologista fysioterapiaa lapsille ja nuorille

Neurologisten ongelmien ymmärtämiseen ja hoitoon perustuva NDT-terapia (Neuro-Developmental Treatment) on kansainvälisesti laajasti tunnettu hoitomuoto. Siinä harjoitellut toiminnot nivoutuvat osaksi lapsen ja nuoren päivittäistä elämää.

NDT soveltuu erityisesti sellaisten lasten ja nuorten hoitoon ja kuntoutumiseen, joilla on hankaluuksia liikkeen säätelyssä. Nämä ongelmat voivat johtua keskushermostovauriosta tai muista syistä.

Terapia toteutetaan aina tiiviissä yhteistyössä lapsen tai nuoren lähipiirin kanssa. Näin saavutetaan parhaat tulokset ja kyetään löytämään terapian tueksi esimerkiksi sopivia liikunnallisia harrastuksia.

Lasten NDT-terapiatila
Ota yhteyttä ja kysy lisää »
fysioterapia

Löydä tilanteeseesi sopiva menetelmä

Variaatio tarjoaa neurologisen fysioterapian eri hoitomuotoja vuosien kokemuksella. Tutustu palveluihimme ja valitse terapeuttimme kanssa sinulle sopivin vaihtoehto.