KUNTOSALIMME AUKIOLOAJAT MA-TO KLO 9-17 & PE KLO 9-15

Seniorifysioterapia Variaatiossa

Ikäihmisen toimintakyky ja arjen hyvinvointi ovat tärkeitä asioita sekä asiakkaalle itselleen että hänen läheisilleen. Variaatio tarjoaa seniorifysioterapiaa esteettömissä tiloissa, omassa kodissasi, altaassa tai valitsemassasi liikuntapaikassa.

Ikääntyville ihmisille suunnatun fysioterapian tavoitteena on aktivoida senioreita nauttimaan liikkumisesta turvallisesti. Lisäksi huomiomme kohteena ovat iän ja mahdollisten sairauksien luomat kuntoutustarpeet.

Fysioterapeuttimme arvioivat aina tarkasti lähtökohtasi ja laativat sinulle yksilöllisesti suunnitellun ja toteutetun fysioterapian, joka vie sinut tavoitteeseesi.


Varaa aika seniorifysioterapiaan »

Seniorifysioterapiaan lähetteellä tai ilman

Variaatiolla on voimassa olevat kuntoutussopimukset Kansaneläkelaitoksen, Turun kaupungin lasten ja aikuisten kuntoutuksen, Veteraanikuntoutuksen ja Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin (TYKS) kanssa.


Ikäihmisille suunnattua fysioterapiaa on mahdollista saada sekä lääkärin lähetteellä että ilman.

Useita menetelmiä ikäihmisen toimintakyvyn parantamiseen

Variaation ammattilaiset käyttävät ikääntyneiden hoidossa ja kuntoutuksessa useita erilaisia fysioterapian muotoja. Lue lisää palveluistamme ja ota meihin yhteyttä – etsitään yhdessä tilanteeseesi parhaiten sopiva vaihtoehto.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »