Tuki- ja liikuntaelinten fysioterapia

Tarjoamme monipuolisesti apua tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin. Hoidamme esimerkiksi niska-hartiaseudun ja alaselän oireyhtymiä, erilaisia nivelten kiputiloja sekä pehmytkudoskireyksien aiheuttamia ongelmia.

Fysioterapeuttimme arvioivat aina tarkasti hoidon tarpeesi ja tarjoavat neuvontaa sekä ohjausta. Tarpeen mukaan toteutamme manuaalista terapiaa, kinesioteippausta, erilaisia laitehoitoja sekä mekaanisen kuormituksen arviointeja. Olemme erikoistuneet myös McKenzie-menetelmän käyttöön sekä seniorifysioterapiaan.

Fysioterapiaan lähetteellä tai ilman

Variaatiolla on voimassa olevat kuntoutussopimukset Kansaneläkelaitoksen, Turun kaupungin lasten ja aikuisten kuntouksen, Veteraanikuntoutuksen sekä Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin (TYKS) kanssa.

Tuki- ja liikuntaelinten fysioterapiaan on mahdollista tulla joko lääkärin lähetteellä tai ilman. Hoito onnistuu lisäksi vakuutusyhtiön maksamana tai OmaFysioklinikka-toiminnan kautta.

Löydä sinulle sopivin menetelmä

Variaatiossa on mahdollista hoitaa tuki- ja liikuntaelinten ongelmia useilla erilaisilla fysioterapian menetelmillä. Tutustu palveluihimme ja valitse tilanteeseesi sopivin vaihtoehto:

Kivunlievitystä sähkö- ja ultraäänihoidolla

Variaatiossa on mahdollista saada tehokasta hoitoa elektroterapialla ja ultraäänellä sekä näiden yhdistelmällä. Näin pystymme tarpeen mukaan lievittämään kipua sekä pinnallisissa että syvemmissä kudoksissa.

Tuki- ja liikuntaelinten fysioterapian lisäksi sähkö- ja ultraäänihoitoa voidaan käyttää erilaisten neurologisten sairauksien tuomiin ongelmiin. Myös spastisiteetin lievittäminen ja lihasten aktivoiminen ovat mahdollisia.

Variaatiossa on sähkö- ja ultraäänihoidoissa käytössä Diter DS4 Combi -yhdistelmälaite. Se edustaa alan uusinta teknologiaa, joka takaa turvallisen ja tehokkaan hoidon.

Apua moneen vaivaan

  • Akuutit vammat ja niiden jälkitilat
  • Kiputilat (pois lukien traumaattiset nivelkivut)
  • Ylirasitusvammat
  • Lihasjännitystilat
  • Pehmytkudosvammat
  • Heikentyneiden lihasten aktivointi
  • Leikkauksen jälkihoito