Tuki- ja liikuntaelinten fysioterapia Variaatiossa

Tarjoamme monipuolisesti apua tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin. Hoidamme esimerkiksi niska-hartiaseudun ja alaselän oireyhtymiä, erilaisia nivelten kiputiloja sekä pehmytkudoskireyksien aiheuttamia ongelmia.

Fysioterapeuttimme arvioivat aina tarkasti hoidon tarpeesi ja tarjoavat neuvontaa sekä ohjausta. Tarpeen mukaan toteutamme manuaalista terapiaa, kinesioteippausta, erilaisia laitehoitoja sekä mekaanisen kuormituksen arviointeja. Olemme erikoistuneet myös McKenzie -menetelmän käyttöön sekä seniorifysioterapiaan.

Varaa aika fysioterapeutille »

Fysioterapiaan lähetteellä tai ilman

Variaatiolla on voimassaolevat kuntoutussopimukset Kansaneläkelaitoksen, Turun kaupungin lasten ja aikuisten kuntouksen, Veteraanikuntoutuksen ja Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin (TYKS) kanssa.

Tuki- ja liikuntaelinten fysioterapiaan on mahdollista tulla sekä lääkärin lähetteellä että itsenäisesti. Hoito onnistuu lisäksi vakuutusyhtiön maksamana tai OmaFysioklinikka -toiminnan kautta.

Löydä sinulle sopivin menetelmä

Variaatiossa on mahdollista hoitaa tuki- ja liikuntaelinten ongelmia useilla erilaisilla fysioterapian menetelmillä. Tutustu palveluihimme ja valitse tilanteeseesi sopivin vaihtoehto: