KUNTOSALIMME AUKIOLOAJAT MA-TO KLO 9-17 & PE KLO 9-15

Hyvinvointipalvelut kuntoilijoille ja kuntoutujille

Variaatiossa jokaisella on mahdollisuus kohottaa kuntoaan ja huoltaa itseään – yksin tai ryhmässä. Kuntosalillamme voit ottaa ilon irti liikunnasta ja hierontapalvelumme taas auttavat sinua rentoutumaan vaikkapa raskaan työpäivän jälkeen.

Hyvinvointipalvelumme sopivat kaikille, jotka haluavat parantaa oloaan, löytää kipinän liikuntaan tai hakea piristystä arkeen. Esteettömät ja miellyttävät tilamme takaavat, ettei kukaan jää paitsi virkistävistä kuntoilu- ja hemmotteluhetkistä.

Itsenäisten kuntoilijoiden ja kuntoutujien lisäksi palvelumme ovat myös yritysten ja erilaisten ryhmien käytettävissä. Avullamme onnistuvat niin yksittäiset TYKY-päivät kuin pitkäkestoisemmat, tavoitteidenne mukaan räätälöidyt hyvinvointiohjelmat.

Sano hyvästit lihaskireydelle ja turvotukselle

Variaation tiloissa toimivat koulutetut hierojat, jotka auttavat sinua pitämään lihaskireydet ja -kivut loitolla. Tarjontaamme kuuluvat klassinen ja urheiluhieronta.

Lisäksi tarjoamme fysioterapian osana käytettävää LPG-hoitoa myös vaihtoehtona itsensä hemmotteluun. Turvotuksen poistoon ja kivunhoitoon soveltuva imurullausmenetelmä rentouttaa koko kehoa sekä tutkimusten mukaan parantaa muun muassa unen laatua.


Ota yhteyttä ja kysy lisää »