Kehonkoostumusmittaus Futrex 6050

Futrex -kehonkoostumusmittaus tarjoaa erittäin tarkan, luotettavan ja turvallisen menetelmän arvioida asiakkaan kehonkoostumusta

Asiakas saa tietoonsa kehon eri rasvojen osuudet, luu- ja lihasmassan, nesteiden määrän sekä arvion omasta lepoaineenvaihdunnasta. Lisäksi mittaus kertoo asiakkaalle painonpudotuksen positiiviset terveysvaikutukset sekä havainnollistaa kuinka paljon varastoitunut energia on kilokaloreina.

Mittaukseen voidaan yhdistää verenpaineen mittaus, puristusvoiman mittaus sekä vitaalikapasiteetin mittaus.

Futrexin ansiosta voimme tarjota asiakkaalle hyvin kattavan terveysraportin, jonka perusteella liikuntaohjelmien luominen on entistä tehokkaampaa. Kehonkoostumusmittaus perustuu infrapunamenetelmään, jonka takia se ei ole altis kehonmuutoksille, kuten nestetasapainolle. Tämän johdosta seurantamittaukset ovat huomattavasti tarkempia, sillä mittaustilanteen ei tarvitse olla täsmälleen sama kuin edelliskerralla. Mittaus tehdään istuen tai asiakkaalle sopivassa asennossa. Infrapunamenetelmän ansiosta myös raskaana olevat voidaan mittauttaa turvallisesti.

Asiakas saa mittauksen perusteella itselleen kattavan suomenkielisen raportin, joka voidaan lähettää PDF -muodossa sähköpostiin, jolloin se on aina saatavilla.

Futrexin NIR -teknologia yhdistettynä Pc -pohjaiseen ohjelmaan voit tehdä todella kattavan kehonkoostumusanalyysin, jonka lisäksi NIR -teknologia mahdollistaa paikallisen rasva% -mittauksen (maha, reisi, pohje, pakarat). Paikallisella mittauksella voidaan paikallistaa henkilön ongelmakohdat.