LPG-hoidolla eroon turvotuksesta ja kivusta

Monipuolisella ja kokonaisvaltaisella LPG-menetelmällä voidaan lievittää tehokkaasti erilaisia kudosongelmia. Miellyttävä hoito poistaa turvotusta, rentouttaa ja nopeuttaa paranemista.

Variaatiossa LPG-hoidoissa käytetään Cellu M6 Integral -laitetta, joka on markkinoiden kehittynein. Laitteen uusi ergolift-teknologia stimuloi soluja mahdollistaen täysin luonnollisen käsittelyn sidekudoksille.

Varaa aika »

LPG-hoitoon on mahdollista tulla itsenäisesti tai fysioterapialähetteellä. Kelan korvaus annetaan, jos hoito on annettu fysioterapian yhteydessä. Variaatio tarjoaa mahdollisuuden myös LPG-kotikäynteihin.

www.lpgmedical.com www.alasetimport.fi

LPG-hoitoa voidaan käyttää:

Laskimoiden vajaatoiminnan helpottamiseksi

LPG-hoidolla pystytään kiihdyttämään nestekiertoa. Vaikutus laskimoissa ja lymfaattisessa järjestelmässä helpottaa kipua sekä vaikuttaa myös samalla alueella olevaan turvotukseen.

Lihaskireyksien vähentämiseksi

LPG-hoidolla voidaan helpottaa lihaskipuja, rentouttaa jännittyneitä, rasittuneita ja väsyneitä lihaksia sekä parantaa lihasten aineenvaihduntaa.

Nivelten liikeratoja lisäämään

Lihas- ja pehmytkudokseen vaikuttamalla saadaan nivelten liikeratoja rajoittavat kudoskireydet helpottamaan. Nivelen ympärillä aineenvaihdunnan parantaminen vaikuttaa nivelen hyvinvointiin sekä siihen, miten nivel saa ravintoaineita.

Arpikudosten hoitoon

Leikkauksen jälkeen arpikudosta voidaan hoitaa LPG:llä. Tällöin pystytään estämään kiinnikkeiden syntymistä parantamalla aineenvaihduntaa arven alueelta. Arpikudokseen pystytään vaikuttamaan, vaikka arven syntymisestä olisi mennyt jo useampi vuosi. Arpikudoksen lisäksi leikkauksen jälkeen esiintyy myös turvotusta, joka pystytään hoitamaan samalla. LPG-hoitoja on tehty runsaasti mm. rintasyöpähoidot läpikäyneille naisille.

Erilaisten tulehdustilojen hoitoon

Cellu M6 Integral -laitteella voidaan hoitaa akuutteja ja kroonisia jännetulehduksia sekä erilaisia limapussintulehduksia tehokkaasti. Myös nyrjähdyksiin voidaan laitteesta saada apua ja tällä tavoin saada vamma paranemaan nopeammin.

Fibromyalgian kipuja helpottamaan

LPG-hoidolla pystytään helpottamaan lihassärkyä, jonka avulla rentoutuminen mahdollistuu ja myös unenlaatu kohonee hormonaalisten ja hermostollisten vaikutusten myötä.

Palauttamaan rasittuneita lihaksia

Kuona-aineen poistuminen rasittuneista lihaksista onnistuu aineenvaihduntaa vilkastuttamalla. Lisäksi LPG-laitteella saadaan vaikutusta estämään arpikudoksen syntymistä sekä faskiaalisen kudoksen jähmettymistä lihaksia ympäröivissä kudoksissa.

Aktivoimaan liikunnalliseen suoritukseen

Vastakohtana palautumisen helpottamiseen voidaan hoidoilla vaikuttaa lihasta aktivoivasti. Tekniikat ovat tällöin erilaiset mitä palauttavassa hoidossa. Aktivoivalla hoidolla saadaan herätettyä hermostoa ja rentoutettua jännittyneitä lihaksia. Näiden avulla lihasten suoritustehot kasvavat ja maksimaalista voimaa saadaan lisättyä.