KUNTOSALIMME AUKIOLOAJAT MA-TO KLO 9-17 & PE KLO 9-15

Kehonkoostumusmittaus Futrex 6050

Futrex-kehonkoostumusmittaus tarjoaa erittäin tarkan, luotettavan ja turvallisen menetelmän arvioida asiakkaan kehonkoostumusta.

Mittauksen jälkeen asiakas saa tietää kehon eri rasvojen osuudet, luu- ja lihasmassan, nesteiden määrän sekä arvion omasta lepoaineenvaihdunnasta. Lisäksi mittaus kertoo asiakkaalle painonpudotuksen positiiviset terveysvaikutukset sekä havainnollistaa, kuinka paljon varastoitunut energia on kilokaloreina.

Mittaukseen voidaan yhdistää verenpaineen mittaus, puristusvoiman mittaus sekä vitaalikapasiteetin mittaus.

Kattava ja tarkka raportti terveydestä

Futrexin ansiosta voimme tarjota asiakkaalle hyvin kattavan terveysraportin, jonka perusteella liikuntaohjelmien luominen on entistä tehokkaampaa. Raportti on suomenkielinen ja se voidaan lähettää PDF-muodossa asiakkaan sähköpostiin, jolloin se on aina saatavilla.


Kehonkoostumusmittaus perustuu infrapunamenetelmään, minkä ansiosta se ei ole altis kehon muutoksille, kuten nestetasapainolle. Näin seurantamittaukset ovat huomattavasti tarkempia, sillä mittaustilanteen ei tarvitse olla täsmälleen sama kuin edelliskerralla. Mittaus tehdään istuen tai asiakkaalle sopivassa asennossa. Infrapunamenetelmän ansiosta myös raskaana olevat voidaan mittauttaa turvallisesti.

Paikallinen rasvaprosenttimittaus

Futrexin NIR-teknologia yhdistettynä PC-pohjaiseen ohjelmaan tarjoaa todella kattavan kehonkoostumusanalyysin. NIR-teknologia mahdollistaa lisäksi paikallisen rasvaprosenttimittauksen (maha, reisi, pohje, pakarat), jolla voidaan paikallistaa henkilön ongelmakohdat.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »