KUNTOSALIMME AUKIOLOAJAT MA-TO KLO 9-17 & PE KLO 9-15

Ryhmäliikunnalla porukasta positiivista voimaa

Variaatio järjestää erilaista ryhmätoimintaa - myös tilauksesta.

Suunnittelemme ryhmällesi sopivan kokonaisuuden toiveidesi mukaan. Mahdollisuuksia ovat mm. kuntosali-, kehonpainoharjoittelu (Redcord), Vario-treeniryhmä.

Käytettävissänne ovat muun muassa 100 m2 kuntosali sekä 50 m2 monitoimisali. Kuntosalimme on suunniteltu fysioterapeuttiseen harjoitteluun, joiden välineisiin kuuluvat - perinteisten salivarustelun lisäksi - esimerkiksi Joba-ratsastuslaite ja Galileo-vibraatiolaite. Voimme fysioterapian menetelmillä hoitaa kerralla kuntoon vaikkapa toimistotyön tuottamat niska- ja hartiaongelmat.


Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Vario Treeni-ryhmä

8 kertaa à 60 min
Hinta 95 € (sis. alv 10 %)


Treenitunti kaikenikäisille ja kaikenkuntoisille, jossa lämmitellään, harjoitetaan liikkuvuutta, lihasten kestävyyttä sekä tehdään palauttavat venyttelyt treenin lopuksi. Harjoittelu toteutetaan oman kehon painolla eri alkuasennoissa, lisänä käytämme yksinkertaisia harjoitusvälineitä. Harjoitteet muokataan jokaiselle sopiviksi, mutta ryhmässä treenistä saadaan mukavaa yhdessä tekemistä.


Tuki- ja liikuntaelinvaivat eivät ole este tunneille osallistumiselle, päinvastoin kuntoutetaan niitä samalla fysioterapeutin ohjaamana. Harjoitteet vaativat kuitenkin itsenäisen lattialle pääsyn ja sieltä ylös nousun. Ryhmään sisältyy 5 ilmaista kuntosalikäyntiä ja kotiharjoitteet.


Ryhmä kokoontuu maanantaisin klo 16.30–17.30 aikavälillä 23.9.–11.11.2019.


Maksimi osallistujamäärä on 8 henkilöä ja ryhmä toteutuu, jos osallistujia on vähintään 6.


Ilmoittautuminen tapahtuu joko nettisivujemme yhteystietolomakkeella tai puhelimitse numeroon 044 2090 800. Ilmoita nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi sekä ryhmän nimi. Ennen ryhmän alkua osallistujat saavat lisäinformaatiota ja esitietolomakkeen täytettäväksi.

Synnytyksen jälkeinen fysioterapiaryhmä

7 kertaa à 60 min
Hinta 100 € (sis. alv 10 %)


Ryhmään voi osallistua neuvolalääkärin jälkitarkastuksen jälkeen ja jos synnytyksestä on kulunut aikaa alle 1,5 vuotta. Osallistujalta tutkitaan yksilöllisesti suorien vatsalihasten erkauman tilanne. Ryhmässä harjoitellaan lantionpohjan lihasten ja syvien vatsalihasten aktivointia sekä keskivartalon tuen löytämistä, joiden avulla erkaumaa voidaan kuntouttaa. Osallistujat saavat myös vinkkejä liikunnan pariin palaamisesta sekä kirjalliset kotiohjeet.


Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 17.00-18.00 Variaation tiloissa. Kokoontumiset ovat 2.10.-23.10.2019 jonka jälkeen pidetään kahden viikon tauko. Ryhmä kokoontuu jälleen 6.11.-20.11.2019


Maksimi osallistujamäärä on 10 henkilöä ja ryhmä toteutuu, jos osallistujia on vähintään 8.


Ilmoittautuminen tapahtuu joko nettisivujemme yhteystietolomakkeella tai puhelimitse numeroon 044 2090 800. Ilmoita nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi sekä ryhmän nimi. Ennen ryhmän alkua osallistujat saavat lisäinformaatiota ja esitietolomakkeen täytettäväksi.