Ryhmäliikunnalla porukasta positiivista voimaa

Variaatio järjestää ryhmätoimintaa sekä kuntoilijoille että kuntoutujille. Palvelemme myös yrityksiä ja yhteisöjä esimerkiksi hyvinvointiohjelmilla ja tyky-päivillä.

Hyvinvoinnin ammattilaisemme suunnittelevat ryhmällesi sopivan kokonaisuuden aina toiveidesi mukaan. Mahdollisuudet ulottuvat aina kuntosaliharjoittelusta Asahi-tunteihin ja allasryhmiin. Esteettömät tilamme takaavat, että kaikki ovat tervetulleita Variaatioon viettämään hauskaa päivää porukalla!

Kesäjooga - ryhmä 

8 x 90 min, hinta 136 € (sis alv 10 %)

Kokoontuminen keskiviikkoisin alkaen 17.4.2019 klo 16.30 - 18.00, ei ryhmää 24.4. ja 1.5.

Jatka joogaa tai tutustu joogan saloihin pienryhmässä (10–16 henkilöä) viihtyisissä tiloissamme. Ryhmä sopii niin aloittelijoille kuin aikaisemmin joogaa harrastaneille.

Harjoitukset jokainen tekee omaa kehoaan kuunnellen. Joogaliikkeet, hengitys ja mielen keskittyminen luovat lempeästi tasapainoa kehon toimintoihin ja lisäävät liikkuvuutta.

Samalla voi kokea mielen levollisuutta. Ota mukaan tunnille joustava ja lämmin asu sekä vähintään oman kehon mittainen jooga-alusta. Joogatunnit ohjaa joogaopettaja
(SJL) Mari Jämiä / fysioterapeutti.

Ryhmä toteutuu, jos osallistujia on vähintään 10 henkilöä.

Ilmoittautuminen nettisivujemme yhteystietolomakkeella tai puh. 044 2090 800.

Ryhmäliikuntaa altaassa

Kokoa oma porukkasi ja tule mukaan Variaation iloiseen allasryhmään. Opetamme ryhmällesi oikeat uintitekniikat ja mahdollistamme vesiurheilun kaikille ikään, kokoon tai kuntoon katsomatta.

Variaation allasryhmät järjestetään aina tilauksesta. Ne soveltuvat yhtä hyvin niin kaveriporukoille, yhteisöille kuin yrityksille. Allasryhmän ohjelma sovitaan aina etukäteen ja suunnitellaan tarkasti tarpeidenne mukaan.

Allasryhmä voidaan järjestää muun muassa Impivaaran ja Kaarinan uimahalleissa sekä Hyvän Olon Keskus Epithiassa. Hauskan ryhmähetken jälkeen on aina aikaa myös saunomiselle.

Voimaa vedestä

  • Liikkuminen on kevyempää hydrostaattisen paineen tukemana
  • Vesi rentouttaa, vähentää lihasten jäykkyyttä ja lievittää kipua
  • Kehittää uimataitoa ja turvallista liikkumista vedessä
  • Mahdollistaa kuntoliikunnan myös liikuntarajoitteisille

Onnistu altaassa

Allaskuntoilu on palkitsevaa, sillä vedessä vaativatkin liikkeet onnistuvat helposti. Allasryhmiä järjestämme tilauksesta niin kaveriporukoille, yhteisöille kuin yrityksille.

Hyvinvointia koko työyhteisölle

Variaatio tarjoaa yrityksille monipuolisia työyhteisön hyvinvointia parantavia palveluja. Mahdollisuudet ulottuvat aina yksittäisistä ryhmäliikuntatunneista pitkäjänteisiin hyvinvointiohjelmiin.

Fysioterapia- ja hyvinvointikeskuksestamme löytyy tilaa isommallekin porukalle. Käytettävissänne ovat muun muassa 100 m2 kuntosali sekä 50 m2 monitoimisali. Variaatiossa onnistuvatkin hyvin esimerkiksi tyky-päivät. Lisäksi voimme fysioterapian menetelmillä hoitaa kerralla kuntoon vaikkapa toimistotyön tuottamat niska- ja hartiaongelmat.

Kysy lisää ja pyydä tarjous »