KUNTOSALIMME AUKIOLOAJAT MA-TO KLO 9-17 & PE KLO 9-15

Tukisukat tuovat hyvinvointia jaloille

Tukisukista on hyötyä lähes kaikille. Ne parantavat verenkiertoa ja ehkäisevät esimerkiksi pitkäaikaisesta istumatyöstä koituvia terveyshaittoja. Variaatiosta saat tukisukat, jotka on mitoitettu juuri sinua varten.

Hyvä tukisukka ennaltaehkäisee verenkierron häiriöitä, parantaa suorituskykyä ja edistää palautumista. Niiden käyttö onkin viime vuosien aikana lisännyt suosiotaan paitsi lääkinnällisenä välineenä myös kuntoilijoiden ja urheilijoiden keskuudessa. Ensimmäisen kompressioluokan (15–21 mmHg) sukkia voikin käyttää periaatteessa kuka tahansa!

Mikäli sinulla on diabetes, heikentynyt valtimoverenkierto, sydämen vajaatoiminta tai ihotulehdus, tulee ennen tukisukkien käyttöä keskustella lääkärin kanssa. Näin minimoidaan mahdolliset riskit, joita sukista voi aiheutua. Jos lääkäri on määrännyt sinulle korkeamman kuin ensimmäisen kompressioluokan tukisukat, suosittelemme ajan varaamista lymfaterapeutti KaisaReetta Laurenille.

Kenen kannattaa käyttää tukisukkia?

  • Paljon seisovan ja kävelevän
  • Työssään pitkiä aikoja istuvan
  • Ahkerasti matkustelevan
  • Kuntoilijan ja urheilevan

Ensimmäinen kompressioluokan tukisukat soveltuvat myös lievän turvotuksen ja suonikohjujen hoitoon. Myös korkeamman kompressioluokan tuotteisiin totuttelevan kannattaa aloittaa alhaisemmalla paineella.


Ota yhteyttä ja kysy lisää »