Koulutukset, tilavuokraus ja tuotemyynti

Variaatio myy hyvinvointituotteita kaikille sekä tarjoaa tilavuokrausta ja täydentävää koulutusta fysioterapeuteille sekä muille kuntoutuksen ja hyvinvoinnin parissa työskenteleville.

Järjestämme syventäviä koulutuksia eri fysioterapian menetelmistä.

Hyvinvointia edistäviä tuotteita

Palveluidemme lisäksi myymme ammattikäyttöön soveltuvia tuotteita fysioterapeuteille ja kunto-ohjaajille. Valikoimastamme löydät esimerkiksi kinesioteipit, laadukkaat Humantool-tuotteet, ergonomiset McKenzie-oppaat sekä selkä- ja niskatuet. Tutustu tuotevalikoimaan!'

Vuokraa tilat Variaatiosta

Esteettömät tilamme ovat vuokrattavissa kilpailukykyiseen hintaan. Voit valita joko 100 m2 rauhallisen kuntosalin tai pienryhmille soveltuvan 50m2 monitoimisalin. Salimme soveltuvat hyvin esimerkiksi jooga-, pilates- ja Asahi-ryhmille. Myös yksityiset kuntoiluporukat ovat tervetulleita harjoittelemaan salimme kattavalla välineistöllä.

Ota yhteyttä ja kysy vapaita aikoja ja tarkempaa hinnoittelua!

Fysioterapiaopiskelijoiden harjoittelu

Otamme vuoden aikana kaksi fysioterapiaopiskelijaa syventävän neurologisen fysioterapian harjoitteluun. Tulevan syksyn 2018 opiskelija on jo valittu.

Tulevat koulutukset

MDT, osa A – Lanneranka | to 13.9. -  su 16.9.2018 Turku, Variaatio

Tämä 28 tunnin McKenzie-menetelmä, Mekaaninen Diagnostiikka ja Terapia -kurssi (MDT), muodostuu sekä teoriaosasta että toimintamallista, joita sovelletaan alaselkäkivuista ja niihin liittyvistä säteilykivuista kärsivien potilaiden tutkimisessa ja hoidossa.

Derangement, Dysfunction ja Postural syndroomat opiskellaan yksityiskohtaisesti luentojen ja potilasdemonstraatioiden avulla. Kunkin syndrooman hoito-ohjelmat perustuvat potilaan itsehoitomenetelmien käyttöön.

McKenzie -lähestymistavan tehokkuus ja rajoitukset lannerankapotilaiden hoidossa selviävät potilaiden seurantakäyntidemonstraatioilla.

Kurssin hinta: 80 €/päivä
Luennoitsijana Tuija Siitonen, työfysioterapeutti, Cert. MDT
Ilmoittautumiset: paivi.yli-isotalo@kuortane.com

MDT, osa B – Kaula- ja lanneranka | to 8.11. - su 11.11.2018 Turku, Variaatio

Tämä 28 tunnin McKenzie-menetelmä, Mekaaninen Diagnostiikka ja Terapia-kurssi (MDT), muodostuu sekä teoriaosasta että toimintamallista, joita sovelletaan kaularangasta ja yläselästä sekä näistä johtuvista säteilykivuista kärsivien potilaiden tutkimiseen ja hoitoon.

Derangement, Dysfunction ja Postural syndroomat opiskellaan yksityiskohtaisesti luentojen ja potilasdemonstraatioiden avulla ja kunkin syndrooman hoito-ohjeet perustuvat potilaan itsehoitomenetelmien käyttöön.

McKenzie-lähestymistavan tehokkuus ja rajoitukset kaula- ja rintarankapotilaiden hoidossa selviävät potilaiden seurantakäyntidemonstraatioilla.

Kurssin hinta: 80 €/päivä
Luennoitsija: Tuija Siitonen, työfysioterapeutti, Cert. MDT
Ilmoittautumiset: paivi.yli-isotalo@kuortane.com