Koulutukset ja tilavuokraus 

Variaatio tarjoaa tilavuokrausta ja täydentävää koulutusta fysioterapeuteille sekä muille kuntoutuksen ja hyvinvoinnin parissa työskenteleville.

Järjestämme syventäviä koulutuksia eri fysioterapian menetelmistä.

Vuokraa tilat Variaatiosta

Esteettömät tilamme ovat vuokrattavissa kilpailukykyiseen hintaan. Voit valita joko 100 m2 rauhallisen kuntosalin tai pienryhmille soveltuvan 50m2 monitoimisalin. Salimme soveltuvat hyvin esimerkiksi jooga-, pilates- ja Asahi-ryhmille. Myös yksityiset kuntoiluporukat ovat tervetulleita harjoittelemaan salimme kattavalla välineistöllä.

Ota yhteyttä ja kysy vapaita aikoja ja tarkempaa hinnoittelua!

Fysioterapiaopiskelijoiden harjoittelu

Vuoden 2019 aikana emme ota fysioterapiaopiskelijoita harjoitteluun.

Tulevat koulutukset

MDT:n tietotaitojen päivityspäivät la 1.3. - su 3.3.2019 Turku, Variaatio

Mekaanisen Diagnostisoinnin ja Terapian tietotaitojen päivityspäivien 14 tunnin menetelmän syventävissä koulutuksissa kerrataan ja syvennetään aikaisempia lannerangan, kaula- ja rintarangan sekä raajanivelten Mekaanisen Diagnostiikan ja Terapia- kurssin teoria- ja käytäntöosuutta.

Kurssilla syvennetään oppimista ongelmaratkaisuja, reflektoivaa oppimista ja kliinistä päättelyä käyttäen. Näiden menetelmien avulla pyritään parantamaan menetelmän kliinistä tutkimista, johtopäätösten tekoa, luokittelua, erotusdiagnostiikkaa ja hoitomenetelmiä.

Kurssilla kerrataan ja syvennetään myös MDT - menetelmän soveltamista raajaongelmiin uusien teoriatietojen ja käytännön harjoitusten muodossa, mitkä opitaan luentojen, potilaan tutkimisen ja käytännön harjoittelun avulla.

Lisätietoa: Raajanivelpainotteinen

Kurssin hinta: 110 €/päivä
Luennoitsija: Sinikka Kilpikoski, TtT, ft, Dip. MDT
Ilmoittautumiset: paivi.yli-isotalo@kuortane.com